ÚJ! Vasban-Kéken jelvényszerző túramozgalom

A Sakura Egyesület meghirdeti a Vasban-Kéken jelvényszerző túramozgalmat. Vas megyében két kéktúra útvonal halad, az OKT és az RP-DDK. 
Az egyesület méltóképpen szeretné díjazni a vas megyei szakaszok teljesítőit, ezért létrehozták a „Vasban-Kéken,” a vasi kéktúra szakaszok teljesítését járó jelvényeket. 
A túramozgalom megcélozza a természetjárókat és a teljesítménytúrázókat is.Ez a jelvény az Országos Kéktúra és a Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúra vas megyei szakaszának teljesítéséért jár. A jelvény fém, vert és festett. Mérete 28x35mm.

A teljesítés módja: gyalogosan és futva.

Az igazolás módja: a kéktúra igazolófüzet megfelelő lapjainak fotózott, vagy szkennelt másolatát kérjük elküldeni az egyesület email címére. Az MTSZ által jóváhagyott teljesítések esetén elegendő a teljesítést igazoló lap fotója.

Díjazás: OKT vagy RP-DDK Vasban-Kéken jelvény és oklevél.

Költség: a jelvény és az oklevél ára 2021-ben 2.000,-Ft, melyet a Sakura Egyesület bankszámlaszámára lehetséges átutalni. 
Aki nem tudja személyesen átvenni, annak az egyesület postázza a jelvényt, az oklevelet PDF formátumban elküldi a megadott email címre. 
Posta és csomagolási költsége 500,-Ft

Kérem, hogy a jelvény ellenértékét: 2.000,-Ft/db, illetve ha postai átvételt választ +500,-Ft-ot a Sakura Egyesület 
Sberbank 14100172-32059349-01000004 számlára utalni szíveskedj. 
A megjegyzésbe kérlek írd be pl. "OKT túramozgalom", az utalás után kérjek küldj emailt, vagy sms-t a 06309576668 számra és küldjük a csomagot és a pdf emléklapot.

Elérhetőségek: www.sakuraegyesulet.hu
Email: sakuraegyesulet@gmail.com